Jag har testat att baka korvbröd och det blev kanonbra så därför vill jag bjuda på receptet som jag hittade här.
Korvbröd lchf (6 korvbröd)

4 stora ägg
1 krm salt
50 g smält smör
1dl vatten
1 dl kokosmjöl
0,5 dl bakerix
2 msk fiberhusk
2 tsk bakpulver
sesamfrön
Gör så här:
Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ägg poröst med elvisp. Tillsätt smält smör och vatten och vispa. Blanda de torra ingredienserna och häll i smeten. Blanda väl och låt svälla 5-10 minuter. Fukta händerna ordentligt med vatten och ta ut degen ur bunken. Dela upp i 6 lika stora delar och forma till 6 rullar drygt 10 cm långa. Se till att ha händerna fuktade hela tiden för annars klibbar degen. Lägg på plåt och strö över sesamfrön. Grädda i mitten av ugnen i cirka 25 min.
//Theres
Åh såg ju jätte gott ut! Måste bara köpa bakerix, finns det på ica? :)
SvaraRaderaHej! Kul att du hittat hit :) Bakerix har jag köpt på lchfbutiken på nätet. Lycka till med bakandet!
Radera//Theres