tisdag 4 juni 2013

Long time no see

Det har varit några tuffa veckor, riktigt tuffa veckor. Främst är det jobbet som har tagit mycket tid och kraft. Idag var det sista dagen för att rapportera in betyg. Inte en lätt match kan jag berätta. Dels är det tidskrävande att gå igenom varje elevs prestation från januari och att sedan sitta och jämföra med kursplanens innehåll och på så sätt komma fram till ett rättvist betyg, inte lätt som en pannkaka. En del elever får glädjetårar och andra vägar acceptera sitt betyg och förstår inte alls varför de inte får högre. En del av yrket, på gott och ont. 

För att berätta något roligare så har jag idag beställt en resa till Barcelona. Den 3 juli till den 7 juli åker jag och Nina på semester ihop igen. I vintras var vi i Italien och åkte skidor och denna gången ska vi uppleva Spaniens pärla (?). Jag har i många, många år längtat till Barcelona så vi slog till och bokade resa dit. Att ha något sådant att se fram emot nu när man går på knäna de sista veckorna innan semestern gör att det känns bättre, mycket bättre. 

I övrigt...livet rullar på och om nio arbetsdagar går jag på sju veckors semester - välbehövlig och välförtjänt. Klockan är efter 18, dags att lämna jobbet kanske.

//Theres

1 kommentar:

  1. Hej Therese!
    Jag heter Anna och jobbar på Mat & Hälsa.
    Vi vill gärna göra en kort intervju med dig på telefon om din viktresa!
    Skulle du kunna slå en pling eller skicka ditt nummer, så snart som möjligt? :-)

    0709-99 11 01
    movvik2@aller.se

    Tack! Allt gott! Anna Sandahl

    SvaraRadera