måndag 27 februari 2012

Hurra, hurra, hurra, hurra - femte gången gilt

I helgen blev jag återigen firad. Denna gången blev det dubbelt upp! 

I fredags möte jag upp mina vänner från idrottshögskolan. Vi hade bestämt att träffas, köpa pizza och spela spel. En lugn skön hemmakväll i all enkelhet. Jag hade mina små aningar när jag blev uppmanad att klä upp mig något. Men vad som väntade mig hade jag i efterhand inte den blekaste aning om. Efter en omväg stannade vi utanför Casino Cosmopol. Väl inne blev det först en snabblektion i hur man spelar, sedan middag i restaurangen som var helt suverän och efter middagen blev det givetvis några turer bland black jack-borden, rouletten och enarmade banditer. Om jag trodde kvällen var slut efter detta hade jag fel. En båttur över älven och hem till Linnéa där tårta, bubbel och paket väntade. Sent om sido var det dags att bege sig hemåt till kudden och jag åkte hem med ett hjärta fyllt av kärlek och lycka. 


På lördag morgon packade jag den "lilla svarta"och tog bussen till mamma och huset vid havet. Hela dagen ägnade vi oss åt att förberedde inför kvällen då hela släkten skulle komma på 30-års fest. På kvällen fylldes huset till bredden med släkt och familj. En jättetrevlig kväll blev det på alla sätt och vis. Det blev något tal, en fantastiskt sång och många härliga skratt. Eftersom mina föräldrar gick skilda vägar 1985 så är det inte många gånger som mina två släkthalvor har möts efter det. På min konfirmation, min student och i lördags. Många glada återseende blev det och min känsla var att det blev 100% lyckat. 


Jag vill passa på att tacka alla min fina vänner som har tyckt att min 30-årsdag är något att fira. Själv var jag feg nog att åka till USA och Mexico och duckade för allt. Men nu, så här i efterhand är jag otroligt varm i hjärtat  och glad för all uppvaktning jag har fått. Jag vill också tacka min älskade mamma som propsade på att jag skulle ha en 30-årsfest! Även ett stort tack till alla mina släktingar och min familj som ville vara med och göra kvällen till den underbara fest det blev. 
Tack alla - 
en glad och lycklig 30-åring!

//Theres

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar