fredag 23 september 2011

Ett gott skratt förlänger livet

Gänget "Benidorm"
Kanal 7, före detta TV4+ visar just nu en tv-serie som heter Benidorm. Av en slump hamnade jag framför serien och fastnade direkt. En brittisk komedi som driver med allt vad chartersemester och britter heter. I den spanka orten Benidorm på ett all inclusive hotel bor en grupp människor från England för att under en vecka koppla av och njuta. Njuta av alkohol, hamburgare, varmkorv och karaoke på hotellets restaurang, Neptun. Där finns allt som finns i England. Det är precis som hemma! Underbart!


Storfamiljen - Pappa som lurar staten och låtsas vara sjukskriven. Mormor som åker runt i sin elrullstol och är cancer-brun, rasist, röker non-stop och är konstant full. 16-åriga dottern som är höggravid med okänd man. Sonen som är utom allt hopp och mamma som bara vill ha SEMESTER. 
Snobbiga paret - Han gör allt för att behaga sin fru. Hon hatar honom och allt vad sol och värme heter. Han vill bara väl men kan aldrig fatta några beslut. Hon är otrogen med den spanska bartendern. 
Bögarna - Han är också otrogen med den spanska bartendern. Han är tjock och skyr solen under sitt parasoll.
Mamma och son - Sonen är quize-master och är besatt av att vinna. Mamman är han största supporter men somnar mest överallt och är alltid i sonens ögon en pinsam människa som han helst kallar sin manager.
Äldre paret - Ett äldre par som är sexmissbrukare med allt vad det innebär. Paret bjuder in allt och alla till sitt sovrum och bjuder gärna på detaljerade detaljer om sitt sexliv.
Spanska bartendern - Hotellets casanova som får dom flesta oavsett kön på rygg med hjälp av sin välsvarvade kropp.  


//Theres

1 kommentar:

  1. Härligt att se att Benidorm har kommit till Sverige! Den är så underbart rolig! Man kan se repriserna hur många gånger som helst! Hoppas dom visar alla serierna, det finns 4 series och dom skall eller har redan filma en femte serie. Sen har dom christmas specials som är bara ett avsnitt. Den blir bara bättre och bättre, lite over the top ibland men det passar in på nåt sett. Kram Eva

    SvaraRadera