onsdag 21 november 2012

Mitt trehundrade inlägg

Jag är äldre. Jag är inte 20 längre brukar jag säga. Nej, det ska gudarna veta att jag inte är. Med en stigande ålder förändras man, både mentalt och fysiskt. Mentalt känner jag mig lycklig, självsäker och mogen. Fysiskt borde jag kanske säga just; jag är inte 20 längre men jag gör verkligen inte det. Jag känner jag mig nämligen snygg, stark och i bättre form än någonsin. Kroppen förändras med åldern och det är ett faktum. Men att min kropp förändras till det sämre, nej det är precis tvärtom faktiskt. Idag när jag kom hem från träningen så upptäckte jag en ny förändring på min kropp. 


Magmuskler att dö för ;)
Jag har en vän som är elitidrottare och hennes 6-pack på magen har varit en våt dröm och ett ouppnåeligt mål i mina ögon. Men idag kunde jag motbevisa mig själv och min självbild förändrades när jag såg mig själv i spegeln. Jag har inte 6-pack, nej nej men jag har 2-pack och en början till 4-pack. Yeah!

Kanske tycker du som läser detta att jag är helt galet knäpp som bloggar om mina magmuskler men för mig är detta ett enormt bevis på att jag kunde! Jag kunde förändra en okej livsstil till den livsstil som jag innerst inne alltid drömt om. Jag har dessutom fått en kropp som jag numera med stolthet kan se på. Det ska i sanningens namn nämnas att det aldrig har hänt på 30 år. Jag har alltid sett på min egen kropp med förakt och många gånger med äckelkänslor men idag fanns inte den känslan kvar. Givetvis har jag också dagar då jag känner mig tjock och ful men det har vi alla och dom dagarna kommer också alltid finnas tror jag. Men istället för att varje dag är en tjockis-dag så blir dom färre och färre. 

En av mina största motivationer förutom att jag känner mig starkare för varje dag som går, är att inspirerar andra människor till en sund livsstil. Jag vet nämligen hur det känns, jag vet exakt vad det handlar om och jag vet också hur jobbigt det är. Men kan jag då kan du!

//Theres 

2 kommentarer: