onsdag 9 januari 2013

Nedräkningen har börjat

Över jul- och nyårshelgerna förblev jag hemma i Sverige som ni vet. Mysig men som den något rastlösa person jag är (i alla fall när det gäller att resa) kändes det tråkigt att inte få komma iväg. Men som lärare är man ju ledig lite titt som tätt och om fyra och en halv vecka är det dags igen för ledighet, sportlov (jag har valt rätt yrke!). Vecka sju har jag och en vän bokat en vecka i Italien till Canazei som ligger i bergskedjan Dolomiterna. Jag har besökt dessa trakter en gång tidigare men inte just Canazei. Det ska bli helt fantastiskt att få åka skidor, gå på after ski, äta god italiensk mat och trivas. 

Ibland ska man ha lite tur också. Just under sportlovsveckorna är prisnivån för skidresor högre än andra veckor. Men skam den som ger sig, jag trillade över en sista minutenresa som kostade drygt 4000 kronor mindre än de övriga resor jag tittat på. Sagt och gjort, vi slog till, och tur var väl det eftersom det var den sista resan för det priset. Om fyra och en halv vecka bär det alltså av!

Jag är tillbaka på jobbet efter jullovet och det har varit full rulle från dag ett. Jag har också byt arbetslag, lite blandade känslor nu i början. Nya utmaningar är kul men jag trivdes väldigt bra i mitt förra arbetslag. En ny termin att bita tänderna i helt enkelt.

//Theres

2 kommentarer:

  1. Hä ä bar å åk! Plus lite.. eller ganska mycket after ski! Fan va gött vi ska ha det! :) /N

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kan man längta mer...? Nej! Vi kommer ha en grym vecka :)
      Theres

      Radera