fredag 7 januari 2011

Resan. Partyhatten ar pa

Dag tva pa Phi Phi agnade vi at utlykt. Solen lyset med sin franvaro men man kan ha skoj anda, vi ar beviset. Vi snorklade bland fiskar, at lunch pa Maya Beach och upplevt den blotaste batresa jag varit med om. Sjoblot har fatt en helt ny innebord. 

I morse lamnade vi Phi Phi bakom oss. Batenresan fran Phi Phi till Phuket var en marklig upplevelse i sag (hander oss en hel del markliga saker ungefar hela tiden i och for sag). For att gora en lang historia kort, vi blev 1000 bath rikare for att den thailandska biljettforsaljerskan var for girig. Dalig karma kallar jag det!

Bokstavligen har vi nu byt ut sarongen mot partyhatten och bor nu granne med Bangla Road pa Patong beach. Ska man gora det ska man gora det pa riktigt. Nar vi hade chekat in pa vart hotel sa beslutade vi att vara kroppar behovde ga pa SPA. I 2 timmar fick vi bodyscrub, ansiktsbehandling och thai och artomamassage for 200 kronor (!!). Vi njot sa pass mycket att vi vackte varandra med en snarkning. Snart ar det dags for en fordrink och middag. Senare ikvall ska vi mota ett gammalt bekant ansikte. Vi har inte traffat Henrik pa 7 ar sa nu ar det dags. En personlig guide pa Bangla ar inte skit!

Fortsattning foljer...

//Theres

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar