måndag 10 januari 2011

Resan. Vi lyxar till 100%

Pa Patong beach var det partyhatten pa som gallde men trots det hann vi med en hel del annat ocksa. Sola, bada, ata MacDonalds pa morgon kroken, fotbad med fiskar (obehaglig upplevelse. Tank dig att du har blodiglar som suger sig fast pa dina fotter), titta pa allt och alla pa Bangla road (har sett Thailands sexindustri pa mycket nara hall. Svart att undga om du inte blundar), besokt "svenskgatan" och atit en lovbiff, rockat loss pa Rock city till baland annat Europa musik.

Men allt roligt har ett slut och efter tva kvallar pa Patong Beach tillsammans med en gammal van, Henrik Kopp S sa tog vi igar flyget till Ko Samui och sedan baten over till Ko Phangang. Som vanligt hander det ju alltid spannande "komplikationer" nar Jennifer och jag reser och sa aven igar. Fran farjelagret till vart hotel pa den nordostra sidan av on kunde man akta bat eller bil. Vi valde det billigare alternativet och tog en bil (las minibus model aldre). Dom forsta 15 minutrarna gick allt toppen. Vi akte igenom kupperad terrang (kandes som att aka bergochdalbana) i ett jattevackert landska med turkost hav i bakgrunden. Men sen overgick det vackra till det skumpigaste jag varit med om. Ett tag trodde jag att mina inre organ skulle lossna och byta plats med varandra. Vi narmande oss vart hotel som ligger uppe pa ett berg. Chaufforen suckade och tog sats upp for backen. Mitt i backen stannar vi och hjulen spinner. Chaufforen trycker gasen i botten och forsoker for glatta livet att inte rulla bakat. Han ger upp och bakar ner oss en bit. Ny sats och han trycker plattan i botten och far upp for backen igen. Stannar pa samma stalle och glider bakat. I det ogonblicket ger Jennifer och jag upp och inser att vi aldrig kommer komma upp och ber chaufforen att backa ner oss till botten av backen och ringa pa hotellet och be dom komma hamta oss. Med en lattnande suck gor chaufforen som vi ber honom om.

Nar vi chekat in pa Santhya resort and sap och fatt i oss mat (valbehovligt!) visar Jeff oss till vart privata villa. For att komma ditt far vi aka i en tratuck-tuck i drygt 4 minuter, kandes som att vara pa legoloand. Jeff gav oss en tour inne i var villa och visar alla faciliteter. Baland annat ar badrummet utomhus. Vi dsuchar under bar himmel. Vi har en egen pool och jaccusi med havsutsick. Allt ar bara helt underbart har! Paradiset (med exktra guldkant).

Vi stannar har till och med onsdag. Da tar vi oss med bat fran Ko Phangag till Hua-Hin dar vi stannar en natt hos Jennifer foraldrar for pa torsdag ar det dags for mig att flyga hem, till ett vad jag har fatt rapporter om, vintrigt och kallt Sverige. Angest!! Men for att glomma bort det som komma skall ska vi nu njuta av manikyr, pedikyr och massage pa stranden. Ingen skit inte!

Fortsattning foljer...

//Theres

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar