onsdag 4 januari 2012

Resan: Tillbaka i Mountain View

Resan fran Mexico gick bra aven om man kanner sig riktigt sliten efter att ha varit pa resande fot i 22 timmar. Val framme i San Francisco tog vi super shuttelbus hem till Jennifer och Martin. Efter en macka och en kopp te var det god natt!


Idag har det shoppats och shoppats lite till. Det har varit inriktning mot saker och underklader. Bland annat har jag kopt 20 nya trosor. Har man gatt fran storlek 44/42 till 36 sa behovs det. Det ar inte snyggt med tros-hang! Ett besök pa Cosco var ocksa inplanerat och oj, vilken kul affär. En grossist (grossistpriser, ja tack) som saljer allt fran mobler till klader, hygien, mat, sprit, elektronik, diamanter och allt annat du kan tanka dig. Det roliga var inte att dom salde allt du kan tanka dig utan att dom salde allt i enorma förpackningar. Tank dig storpack men the American style!  


Till lunch blev det japansk nudelsoppa som smakade jattegott. Till kvallsmat blev det ett besök pa en brasiliansk restaurang, Coconut. Spannande smaker och jattegott. Stekta bananer som side disch blev min favorit. I morgon vantar mer shopping med inriktning pa "ny garderob". Som sagt, det finns ett outgrundligt behov. 


Fortsättning foljer snart igen...


//Theres

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar