söndag 11 mars 2012

"Idag finns 65 stycken olika inredningstidningar i Sverige"

Rekommenderas!
I fredags kväll bjöd två vänner mig på Ljust & Fräscht på Scandinavium - min 30 årspresent från dom. Fredrik Lindström och Henrik Schyffert har satt upp en två-timmars lång show om hur vi svenskar förhåller oss till våra hem och inredning. En riktigt rolig show med ett visst allvar i. 

Vi kämpar stenhård med att sända ut rätt signaler - vad säger min soffa? Det är superviktigt att ha ett designefat med extremt limegröna perfekta limefruker på. Hur folk hysteriskt slänger saker på återvinningscentralen samtidigt som frugan sitter på blocket och köper 10 nya inredningsprylar till det (blivande) perfekta hemmet. Att man har ett perfekt kök men som aldrig används eftersom man ändå på väg hem plockar upp take away på den lokala thaien. Men en vacker dag ska köket användas. Där ska vi stå tillsammans med våra perfekta vänner, dricka extremt fint vin, laga underbart god mat och skratta extremt glatt. Sedan ska dom perfekta vännerna beundra köket som sänder ut dom rätta signalerna. Varför blir vi aldrig riktigt nöjda då och varför blir vi aldrig riktigt klara med våra hem? 

Man undrar hur i hela friden man kan sätta upp en show om inredning? Men det fungerar bra, riktigt bra. För vi känner igen oss, allihopa. För inredning är något som mer eller mindre alla ägnars sig åt. Varför? Jo, vi vill sända ut dom rätta signalerna, eftersom ditt hem - det är din identitet!

//Theres

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar