fredag 2 mars 2012

Skämtar du?! Vi hann inte änns till mars

Den här kroppen får du inte
om du väljer soffan
Häromdagen när jag var på gymet och tränade body combat så blev det förutsägbara uppenbart. Av 24 bokbara platser var vi 7 stycken deltagare! Trängseln på gymet är över för den här gången. I december lovas det dyrt och heligt hur man ska börja träna, äta hälsosamt och gå ner i vikt. I januari och februari är gymet fullproppat med glada och svettiga motionärer. Tragiskt nog orkar dom inte änns hela februari ut.


Som jag bloggat om tidigare handlar det inte om att avge nyårslöften, köpa nya träningsskor och statusuppdatera på facebook om sitt nya liv som komma skall. Det handlar om att göra en bestående förändring och inte ge upp när vårsolen tittar fram, kanelbullen ser frästande ut eller soffan lockar mer än ett pass på gymet. Visst är det ibland jobbigt att ta sig till träningen men efteråt när endorfinerna flödar så är det värd det. 


Vem av er där ute som lovade dyrt och heligt att leva hälsosamt 2012 har inte några timmar över varje vecka? Kom igen nu, ta dig i kragen och dra iväg ditt arsle till gymet - för den ända som kommer förlora på ditt icke-nya-hälsosamma-liv, det är du själv!


//Theres

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar