fredag 7 september 2012

Hogt upp i det bla

Kan borja med att beratta att pasen vi forlorade ar aterfunnen och lyckan ar total. Man skamtar inte nar det handlar om skor sa att saga.

Igar borjade vi med att ga fran 23st upp till stadsdelen Midetown west, upptown. Vi akte upp i Rockerfeller center och blickade ut over New York fran 69:e vaningen. Maktigt, riktigt maktigt. Efter det gick vi en aveny bort och kom till Time Square. Dar var det som ett disco av skarmar, nianljus och ljud. Vi satte oss i den valkanda trappan och blickade ut over manniskor och facinerades. Lite shopping hann vi saklart med innan vi gick dom 20 kvarteren "hem" (eller som dom sager har, 20 blocks). Tillbaka till hotellet svidade vi om och tog sedan tunnelbanan till The theather district, dar at vi middag och sedan fick vi nojet att se en klassisk Broadway show, Wicked. Rekommenderas!

Dagen idag borjar med ett traningspass (alla hotell borde har gym!)och sedan vantar Ground Zero (nagot som jag verkligen ser fram emot) och i eftermiddag en battur pa Hudson river. Kvallen kan erbjuda ett besok i trendiga Meapacking district.

Fortsattning foljer...

//Theres

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar