måndag 24 september 2012

Uppdatering fran Miami

Nu har vi varit i Miami i tre dagar. Forsta dagen fick vi hanga pa den (o)kanda stranden, Miami beach. Vi solade, njot och bara va. Underbart skont. Igar var iden att gora exakt samma sak men dessvarre satte nagon eller snarare nagot stopp for det. Vadret! Till och med nyheterna varnade for regnet, sa kallade flush flooding. Vi trotsade vadret pa formiddagen och tog oss till ett shoppingcentrum och gjorde dom sista inkopen (obs, inte till mig. Jag har shoppat klart till mig sjalv. Punkt). Pa eftermiddagen ville vadergudarna inte vara vara vanner alla sa det blev till att hanga pa hotellrummet. En regnskur ar inte detsamma som en skur, den kan paga i fem timmar. Vi vet! Inte for att det gjorde oss nagot egentligen for i varandra sallskap har vi aldrig trakigt. Pa kvallen fick vi uppehall och besokte restaurangen, Blue collar. Dom bjod pa utmarkt mat och ett glas bubbel. 

Idag tog vi oss aterigen till stranden for hoppet ar det sista som lamnar oss. I en timme var det riktigt fint vader och vi njot i fulla drag. Dom svarta molnen och askans mullrande i horisonten ignorerade vi, och alla andra tills dess att regnet kom. Pa tva roda sekunder var hela Miami beach tomd och vi tog skydd pa ett kubansk hak. Matta och belatna gav vi oss ut i osregnet. Vi vadade i vatten upp till vaderna fram pa Miamias gator, skrattandes. Vad skulle vi annars gora?! Incheckade pa vart nya hotell kan vi nu njuta av en grym utsikt, flygplatsen. Vi kan pa mycket nara hall se nar planen landar och lyfter, vi kan nastan se piloten. 

I morgon blir det en utflykt till Everglades och dar ska vi besoka en aligatorfarm. Allt kanns toppen minus att dom aven ska ha ormar pa farmen. Jennifer ha lovat att ga 10 meter fore och varna. Men aligatorsafari ska bli en upplevelse. 

Fortsattning foljer...

//Theres

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar