lördag 15 september 2012

Sju delstater pa fem dagar

Middag delux
Da var vi framme i Charlotte, South Carolina. Pa fem dagar har vi kort igenom sju delstater, New York, New Jersey, Delaware, Maryland, Virginia, North Carolina och South Carolina. Allt har gatt bra och idag har vi kort i narmare sex timmar. Val framme pa vart hotell begav vi oss till mataffaren och handlade middag och tandkram. Visa saker tar liksom slut under resans gang. Vi at var middag och delade en flaska vin (behovs efter en lang bildfard). Vi borjde ocksa att planera resten av var resa och bokade vart hotell i Miami. Mycket nojda med att vara icke-spontana i det spontana. Vi bestamde oss ocksa for att nast sista kvallen pa var resa bo ute pa Key West. Vi enades om att det var vi absolut varda!

Nar Jennifer och jag brukar resa ar allt planerat in i minsta detalj. Framfor allt mar jag bra av det, jag och mitt kontrollbehov. Men denna resan har varit allt annat an planerad. Varje morgon har vi suttit vid datorn och bokat boende pa staende fot. Vi har tagit dagen som den kommit och allt vad det innebar. Hittills har det gatt bra och det har ocksa varit iden med denna resan, att pa dessa veckor fa uppleva sa mycket som mojligt utan att stressa oss igenom. An sa lange har vi lyckats. 

I morgon bar det av till Atlanta i dagarna tva, huvudstaden av sodra USA. Vi ska uppleva Sodern innefran tanker vi. Maten, manniskorna, kulturen och atmosfaren. 

Fortsattning foljer...

//Theres

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar