måndag 17 september 2012

Atlanta dag 1 och 2

Igar anlande vi Atlanta efter en ganska lang bilresa fran Charlotta. Cirka fem timmar exclusive bilkoer, sa vi kan val saga efter en sex timmar lang bilresa anlande vi vart hotell Marriott strax utanfor Atlanta city. Efter att vi checkat in och gjort entre i vart rum kunde vi konstatera att vi dragit (ur var synvinkel) en vinstlott. 10 meter at hoger ligger ett tvattrum. Vi kan tvatta vara klader gratis (ar man pa resande fot i tre veckor maste man tvatta och en gratis tvattmaskin ar en riktigt hogoddsare). 25 meter at andra hallet ligger inomhuspool, utomhuspool och jacuzzi. Mitt emellan poolomrader och vart rum ligger ett stort gym. Grattis till oss, allt vi behover inom en radie av 30 meter typ. 

Efter att ha tvattat tva maskiner och fyllt rummets garderob till bredden med vata klader fick det bli ett avslappnande besok i poolomradet. Gott var det efter att ha suttit i bilen hela dagen. Efter en uppfrachande dusch tog vi bilen, The Beast till en restaurang, JCT, som Jennifer van Tip fran Atlanta tipsat oss om. Ett akta sodernhak som stod upp till alla vara forvantningar. God mat, hog ljudniva och rustik miljo. Val tillbaka pa hotellet valte vi ner i varsin queen size bed. 
Martin Luthers Kings grav

Idag borjade vi dagen med ett traningspass. Darefter tog vi oss till Martin Luther King Jr. Center. Vi besokte kyrkan dar han var pastor, hans grav och huset dar han foddes 15 januari 1929. Bade Jennifer och jag blev tagna av historiens vindslag och nar vi satt inne i kyrkan och lyssnade pa hans predikan som ljod i hogtalarna kom tararna. Martin Luther kampade for nagot som ligger oss bada tva mycket varmt om hjartat, lika rattigheter oavsett. Vi fortsatte sedan in till Atlanta down town och at lunch pa varldens storsta drive thur, The Varsity. Dom kan servera 600 bilar och 800 sittande gaster samtidigt. En kul upplevelse aven om det inte var en smaksansassion. Matta i magen korde vi till en sportaffar, REI dar jag fick kopa en camelbak och aven energi-gels. Nagot som ar betydligt dyrare i Sverige och som kommer komma val tillpass for Juliete och mina komande tranings- och tavlingspass. 
Varldens storsta drive thur


Fortsattning foljer...

//Theres

1 kommentar:

  1. Grymt skön resa ni gör alltså! :) Bara goa ställen ni passerar! :) Trodde dock ni körde porsche hehehe...
    Kramar! Dave

    SvaraRadera